Voorwaarden
Voorwaarden:

*) Bij de ombouw d.m.v firmware upgrade van de dvd-rom speler dient de xbox 360 geopend te worden.
De kans bestaat dat de garantiezegel beschadigt en de garantie daarmee vervalt.
*) Wij geven tijdens de ombouw 100% garantie. Gaat er tijdens de ombouw iets mis, dan krijgt u een nieuwe xbox360 retour.
*) Omdat onze ombouw methode fysiek niets verandert aan de hardware van de xbox 360 kunnen wij na de ombouw ook geen garantie geven op de hardware binnen in de xbox.
*) Alle gebreken die in de loop van de tijd ontstaan moeten voor eigen risico worden genomen.
*) Houd er rekening mee dat de xbox 360 zelfs na 2 maanden uitstekend functioneren alsnog defect kan raken.
Wij raden daarom ook aan om de ombouw uit te stellen tot na de garantie periode.
*) Wij geven geen garantie dat alle merken backup dvd's werken op de omgebouwde xbox 360. Ditzelfde geldt voor haperingen in spellen en spellen die weigeren af te spelen.
Indien u deze problemen ondervindt, raadpleeg de leverancier van uw spellen. Voor de beste resultaten raden wij VERBATIM DVD+R DL aan.
*) De ombouw van de xbox 360 stelt u in staat om backups van uw originele spellen af te spelen. U dient ten alle tijden in het bezit te zijn van de originele spellen.
Wij raden het gebruik van illegale spellen af.
*) Wanneer u besluit over te gaan tot het laten modificeren van uw Xbox 360 zal de mogelijkheid tot Xbox Live kunnen komen te vervallen.


Disclaimer:

Het doel van modchips en dergelijke artikelen is, om uw console geschikt te maken voor import games (NTSC en NTSC/J) en het spelen van reservekopieŽn van spellen die u zelf in uw bezit heeft.

Het spelen van kopieŽn, waarvan u het origineel niet bezit, is strafbaar en wordt niet toegestaan door Xbox360 Ombouwservice Zaanstad.
U kunt bij ons dus GEEN gekopieerde spellen of ander gekopieerd (beschermd) materiaal aanschaffen.


HOME   |    XBOX 360 0MBOUWEN   |   XBOX 360 SLIM 0MBOUWEN    |   WII OMBOUWEN   |  PRIJZEN   |  VEEL GESTELDE VRAGEN   AFSPRAAK
Xbox360 Ombouwservice Zaanstad